Om oss

Janne Mesel

Janne Mesel

— Janne (54) har 20 års erfaring som leder- og organisasjonsutvikler i en rekke bransjer og virksomheter både i offentlig og privat sektor.

— Hun har solid erfaring fra både mellomleder- og topplederutvikling, samt bred erfaring fra utvikling av ledergrupper og lederveiledning, samt som fasilitator av ulike typer medarbeider, mål- og teamutviklingsprosesser.

— Janne utfordrer det essensielle i prosesser med varme, menneskelighet og tillit.  Hun er dyktig på å raskt sette seg inn i organisasjonens utfordringer, og knytter de relasjonelle utviklingsprosessene til de strategiske og forretningsmessige overordnede mål for virksomheten.

— Janne er utdannet master i organisasjons psykologi og har en bachelor i økonomi og administrasjon samt prosjektledelse.  Janne har spesialisert seg innen coaching og prosessledelse på individ og organisasjonsnivå, med solid og lang erfaring innen konflikthåndtering og stressmestring. Hun er også lisensiert og godkjent Lightning Process-instruktør gjennom Phil Parker Training Institute samt diploma in hypnotherapy og NLP.

— Hun har styreerfaring fra flere eiendomsselskaper og konsulentselskaper og innehar et solid nettverk både regionalt og nasjonalt.

— Janne har vært ansvarlig for utdanning i prestasjonscoaching på individ- og teamnivå i snart 20 år. Nærmere 1500 ledere har vært gjennom dette programmet, blant annet i samarbeid med Universitetet i Agder.

Erik Dale

Erik Dale

— Erik (55) har arbeidet med organisasjon, ledelse  og kommunikasjon siden 1998. Han har omfattende ledererfaring, blant annet som konserndirektør for HR, kommunikasjon og HMS i Norges største familieeide entreprenørselskap Kruse Smith (2012—2019).

— Erik er kjent for sin energi og engasjement og er også attraktiv som foredragsholder og fasilitator. Et overskudd han ved ujevne anledninger tar ut på humor- og revyscenen.

— Videre var han medgründer av kommunikasjonshuset Dale+Bang i Kristiansand (2001—2010). Et miljø som opplevde en formidabel vekst som et betydelig kommunikasjonsmiljø utenfor Oslo.  Erik har arbeidet som rådgiver innen organisasjon og ledelse for en rekke nasjonale kunder, både i privat og offentlig sektor. Han har lang erfaring fra styreposisjoner i flere selskaper og organisasjoner.

— Erik er utdannet sykepleier, samt Excecutive MBA ved Handelshøgskolen, Universitetet i Agder (pågående). Han er også sertifisert prestasjonscoach.